Skip to content
Behandling

Behandlingar

Vi på Lindas Fitness Center erbjuder olika behandlingar vem vill inte unna sig en avslappnade massage? eller har du problemområden som kräver lite djupare behandlingar som idrottsmassage eller fachia release? vårt utbud är stort och nu presenterar vi även atlas balans.

OrtoBioNomi

Ortobionomi är ett naturligt sätt att korrigera avvikelser i kroppen som orsakar obehag och smärta. Behandlingsprocessen är mjuk och följsam och leder till ett ökat välbefinnande.

OrtoBioNomi betyder läran om den rätta rörelsen. “Orto” betyder korrigera, “Bio” betyder liv och “Nomi” betyder lag eller lära.

Hur fungerar OrtoBioNomin?
När det finns en obalans eller störning i rörelseapparaten skapar det en blockering vilket ger värk och smärta någonstans i kroppen. Flyttar man eller ändrar läge på leden eller muskeln med en lätt kompression öppnar vi upp för flödet och blockeringen kan släppa taget. Vatten rinner där det är minst motstånd, likaså är det med flödet i kroppen

Bakgrund
Terapin upptäcktes av en slump på 60-talet av osteopaten Lawrence H. Jones. En patient med akut ryggsmärta kom in på mottagningen. Patienten låg med böjd rygg för att lindra smärtan. Några minuter senare tog Jones emot och när patienten rätade på sig var smärtan borta. Jones började därefter experimentera med att utnyttja avslappningspositioner för muskler och leder.
Behandling
Vad blir bättre?
  • muskelspänningar
  • hållning och rörelsemönster
  • muskelsmärtor
  • snett bäcken
  • nackbesvär
  • fotbesvär (ink. plantar fasciit)

Effektiv Fasciabehandling - det senaste inom friskvård

Fascia Vibes är en skonsam och effektivt behandling av hela kroppen.
Med topp klassade behandlingsverktyg, kan vi utföra fasciabehandling på absolut bästa sätt.

Få ökad rörlighet & avslappning, förbättrar cirkulation och öka. vätskeflödet.

Med mjuka rörelser, lätta tryck och i avslappnande ställningar letar vi efter det smärtfria och spänningsfria läget. Vi jobbar med den rörelse som finns för att påskynda kroppens naturliga läkningsprocess.
Vi jobbar MED kroppens naturliga rörelsemönster, INTE EMOT.
Vi tvingar inte kroppen till manipulationer eller stretching utan vi ger kroppen en egen chans att korrigera sig själv, att hitta tillbaka till det naturliga rörelsemönstret.

Kontakta oss

ALSTERMO

Öppettider

DYGNET RUNT
ALLA DAGAR

LENHOVDA

Öppettider

VARDAGAR 04-22
LÖR-SÖN 07-21

Telefon: 076-3056677

SMS:a eller maila så ringer jag upp när jag hinner.

e-post: lindasfitnesscenter@gmail.com

Lindas Fitnesscenter