Skip to content

Vad är virtuell träning?

Träning via storbildsskärm på din träningsanläggning.
– Lätta program att träna och lätta att förstå.

För dig som medlem vill vi maxa grupptränings­-schemat och fylla på till bredden av ett generöst och varierat utbud på många tider över hela dygnet.
Vi kompletterar gruppträningsschemat och ökar variation av träningspass så du kan välja och vraka.
Du hittar program för alla dagsformer, träningshumör och stilar. Snabbt & långsamt, högt & lågt, mjukt & tufft, stillsamt & fartfyllt = du bestämmer!
Låt ditt humör och din dagsform få bestämma din aktivitet, vi hoppas du kommer hitta många nya träningsfavoriter.

FortGjort

Här kommer några snabba tips om du inte vet vilken aktivitet du ska välja :

  • Mage Rygg: 25 minuter till en starkare och gladare mage och rygg, kan det vara något? Ja, det tycker vi!
  • Rörlighetsträning : Behöver du bli rörligare och förbli mer smidig, testa vår storfavorit Rörlighetsträning = Balsam för kroppen!
  • Box Mix: Humörshöjande, Pulshöjande och fartfylld aktivitet med ”skuggboxning”.
  • Harmoni Avspänning: Denna aktivitet är som medicin för kroppens mest anspända muskler och samtidigt ger den utrymme för mental avkoppling.
  • Dans: Vi har en uppsjö av olika dansaktiviteter, riktiga energikickar!    Vi hoppas du ska få många sköna och glada tränings-stunder!
    Varma Hälsningar från FortGjort

FortGjort Home

Du som är medlem på Lindas Fitnesscenter hälsar vi välkommen till hemmaträning online hos oss på FortGjort Home då detta ingår i ditt medlemskap!
Användningsområdena vet inga gränser när det kommer till att motionera. Det finns så många fördelar och positiva effekter när man hittar rätt träning för sina behov.

Att träna ska vara lättillgängligt, roligt och inspirerande.
Vi är är alltid sugna på ett roligt träningspass och finns för DIG närsomhelst och varsomhelst. Träna vilken tid på dygnet du vill, var du än befinner dig och framförallt som du vill. Vi har underhållande träningspass för alla former och smaker och hur länge du tränar bestämmer du själv

Flera gånger varje vecka fyller vi på med nya program i vårt redan välfyllda skafferi av dans-, harmoni- och träningspass. Här hittar du program för alla dagsformer, träningshumör och stilar. Snabbt & långsamt, högt & lågt, mjukt & tufft, stillsamt & fartfyllt = du bestämmer. Med över 230 st pass har du en av nordens största men framförallt roligaste portal av träning!
Låt ditt humör och din dagsform få bestämma din aktivitet.

Klicka på knappen nedan , följ anvisningarna och registrera ditt personliga träningskonto (kostnadsfritt via ditt medlemskap på Lindas Fitnesscenter)

Kontakta oss

ALSTERMO

Öppettider

DYGNET RUNT
ALLA DAGAR

LENHOVDA

Öppettider

VARDAGAR 04-22
LÖR-SÖN 07-21

Telefon: 076-3056677

SMS:a eller maila så ringer jag upp när jag hinner.

e-post: lindasfitnesscenter@gmail.com

Lindas Fitnesscenter