Skip to content
Kostrådgivning

Vi bestämmer specifik dag där vi  diskuterar lite mer i detalj om dina haft funderingar eller något som inte har fungerat så bra just för dig detta gör vi ca 1 gång i veckan oftare givetvis om så behövs.

Kostplanen bygger på :

  • Din hälsodeklaration.
  • Din kostdagbok: Som du fyller i 4-5 dagar via Nutrition Data.
  • Våran personliga kontakt. 
  • Vi sätter upp kosten efter dina mål och förutsättningar.

Vi på Lindas Fitness Center har  kostrådgivare som kan hjälpa er på plats oavsett vad just du vill uppnå som gå ner i vikt, upp i vikt, bli mer piggare starkare vi ger dig verktygen.

Innan första träffen fyller ni i en hälsodeklaration och kostdagbok under 4-5 dagar. Ni fyller i detta i appen nutrition data som ni får tillgång till under hela er resan.

Kostrådgivning online eller fysiska träffar

Har du svårt att göra livsstilsförändringar?
Vi coachar, inspirerar och på olika sätt hjälper dig till ett bättre och mer hälsosamt liv och vägleder genom att tillsammans sätta upp mål.

Kosten är en stor del i din hälsoutveckling, men är inte lätt att få till än positiv förändring på egen hand mycket man ska tänka på bra balans mellan protein kolhydrater fett vitaminer mineraler, måltidens storlek, när ska man äta? hur ser förhållningssättet ut i familjen måste man laga fler måltider? Är inte så enkelt och kräver oftast god planering i förväg för att inte ta snedsteg och stå i köket och inte ha den minsta aning om vad man ska laga för mat och vips så har man tagit ett fel beslut och vi ska inte bara prata om alla dessa dieter som man ser i tidningar man halv svälter och sedan inte fullföljer pga av att maten var trist/tråkig med för lite variation, mindre god och hela tiden går runt och vara hungrig och felsteget är ett faktum.

Med små justeringar kan vi göra underverk vi hjälper dig att få en god och välbalanserad kost men du måste ha vetskap om att inget händer över en natt utan man måste låta de ta tid för att de ska bli en hållbar förändring och hålla livet ut.

Ett kostupplägg enligt oss ska vara : lätt att följa, god, hållbart och mättande.
Vi anpassar kost upplägg efter dig och din vardag. Ett ord som vi många gånger möter är: “jag får inte äta detta” att sätta upp negativa tankar är inte heller speciellt sunt de enda du kommer att tänka på är just de du inte får äta vår filosofi är visst får du men inte varje dag , du har möjlighet att göra om du vill och skulle du någon gång råka ta den där kakan som inte var planerad ja ingen skada är väl sked och få dåligt samvete de mår ingen bra av de som är gjort är gjort bara att ta nya tag vi är inte mer människor. Att vi kan tillsammans hitta förändringar som är hållbara över tid eftersom du läser detta har du någonstans bestämt dig att ta steget till livsstilsförändring kanske gå ner i vikt , gå upp i vikt bli piggare, gladare eller vad du vill göra för förändringar ofta är de svårt att ta tag i beslut själv då finns vi här och guidar och vägleder dig på rätt spår till mer hälsosamma vanor. Du har ett ansvar men vi hjälper dig hela vägen in i mål tills du känner att du fixar förändringen på egen hand.

Du har kontakt med oss hela resan.

Klientresultat

Klienter före / efter

 

Kontakta oss

ALSTERMO

Öppettider

DYGNET RUNT
ALLA DAGAR

LENHOVDA

Öppettider

VARDAGAR 04-22
LÖR-SÖN 07-21

Telefon: 076-3056677

SMS:a eller maila så ringer jag upp när jag hinner.

e-post: lindasfitnesscenter@gmail.com

Lindas Fitnesscenter