Skip to content
Onlineträning

Här kommer några snabba tips om du inte vet vilken aktivitet du ska välja :

  • Mage Rygg: 25 minuter till en starkare och gladare mage och rygg, kan det vara något? Ja, det tycker vi!
  • Rörlighetsträning : Behöver du bli rörligare och förbli mer smidig, testa vår storfavorit Rörlighetsträning = Balsam för kroppen!
  • Box Mix: Humörshöjande, Pulshöjande och fartfylld aktivitet med ”skuggboxning”.
  • Harmoni Avspänning: Denna aktivitet är som medicin för kroppens mest anspända muskler och samtidigt ger den utrymme för mental avkoppling.
  • Dans: Vi har en uppsjö av olika dansaktiviteter, riktiga energikickar!    Vi hoppas du ska få många sköna och glada tränings-stunder!
    Varma Hälsningar från FortGjort

FortGjort Home

Du som är medlem på Lindas Fitnesscenter hälsar vi välkommen till hemmaträning online hos oss på FortGjort Home då detta ingår i ditt medlemskap!
Användningsområdena vet inga gränser när det kommer till att motionera. Det finns så många fördelar och positiva effekter när man hittar rätt träning för sina behov.

Att träna ska vara lättillgängligt, roligt och inspirerande.
Vi är är alltid sugna på ett roligt träningspass och finns för DIG närsomhelst och varsomhelst. Träna vilken tid på dygnet du vill, var du än befinner dig och framförallt som du vill. Vi har underhållande träningspass för alla former och smaker och hur länge du tränar bestämmer du själv

Flera gånger varje vecka fyller vi på med nya program i vårt redan välfyllda skafferi av dans-, harmoni- och träningspass. Här hittar du program för alla dagsformer, träningshumör och stilar. Snabbt & långsamt, högt & lågt, mjukt & tufft, stillsamt & fartfyllt = du bestämmer. Med över 230 st pass har du en av nordens största men framförallt roligaste portal av träning!
Låt ditt humör och din dagsform få bestämma din aktivitet.

Klicka på knappen nedan , följ anvisningarna och registrera ditt personliga träningskonto (kostnadsfritt via ditt medlemskap på Lindas Fitnesscenter)

Onlineträning

Lindas Online träning

Så här fungerar tjänsten:
– Gå in på https://lindas.wondr.se/w_document/documents
– Fyll i informationen som anges.

PEOne – 3D gruppträning?

PEOne  står för Procedos Elements One och är ett förkoreograferat pass på 45 minuter med fantastisk musik till. Här jobbar vi på plattform 9, en matta med olika vinklar, siffror och grader ihop med vikter. Genom att göra rörelser framåt/bakåt/sidan/rotationer använder vi kroppen i alla tre plan ett perfekt sätt att träna 3D funktionell träning. Vi behöver utsätta kroppen för belastningar i olika riktningar och nivåer för att underlätta rörelser i vår vardag ,PEOne kommer sätta din kropp i rörelse precis som vi rör oss i vardagen  du involvera hela din kropp i många nya variationer på övningar som tex utfall, benböj ,lyft, pressar, rotationer och hopp. Funktionellt, högintensivt, energifyllt, roligt och enkelt.

I PEOne – 3D gruppträning jobbar varje deltagare efter egna förutsättningar och i  sin egen takt. Du följer instruktionerna om vilka riktningar och siffror på mattan du ska röra dig i. Därför passar det alla individer, som nybörjare till van motionär eller som ungdom till senior. PEOne är för dig som vill träna din kropp på bästa sätt och ha en hög förbränning på ett energigivande pass på 45 minuter.

När skall du träna?
Du skall träna PEOne när du vill bli starkare, rörligare och vill ha en balanserad och hälsosam kropp.

LES MILLS + - 60 dagars friperiod

FÅ OBEGRÄNSAD TILLGÅNG TILL TRÄNINGSPASS I VÄRLDSKLASS

1000+ träningspass i styrka, kondition, HIIT, kampsport, cykel, yoga och mer …

Kontakta oss

ALSTERMO

Öppettider

DYGNET RUNT
ALLA DAGAR

LENHOVDA

Öppettider

VARDAGAR 05-22
LÖR-SÖN 07-21

Telefon: 076-3056677

SMS:a eller maila så ringer jag upp när jag hinner.

e-post: lindasfitnesscenter@gmail.com

Lindas Fitnesscenter