Skip to content

Gruppträning Häng med på våra gruppass!

Vi har fantastiska gruppträningar i alla dess former.

Box Mix

Box Mix

Vem kunde ana att det är så kul att skuggboxas och dessutom få en riktig genomkörare för konditionen och bra uthållighet? FortGjort Box Mix är träningspasset som ger mersmak och träningsvärk från topp till tå. En pulshöjande träningsstund med mycket träning för överkroppen. 25 minuter senare är du ordentligt svettig, mör och glad, men längtar redan till nästa gång – Box Mix ger mersmak!

Inga redskap

PE Performance

PE Performance

PE Performance ger dig den bästa träningspassen för att utveckla dina resultat.
PE Performance är en gruppträningsklass där du utvecklar din muskelstyrka i 3D -träning med fokus på uthållighet, kraft och explosiv.
“PE Performance” ger dig de resultat du vill ha och mer!
Är du redo?Vad är PE Performance - 3D -gruppträning?
I PE Performance kommer du att träna i 3D, på ett effektivt, intensivt och roligt sätt. Under denna 45-minuters klass kommer du att arbeta genom hela kroppen med alla rörelser du behöver i ditt vardagsliv eller sport.
PE Performance är en intervallklass med en tydlig och effektiv periodisering av uthållighet, kraft och explosivitet i samma klass.
Den energigivande musiken hjälper dig och dina deltagare till nästa nivå i din träning, samt ger bättre resultat.
I PE Performance använder vi “Tasks and Targets” - uppgifter att lösa och mål att nå!
TA SIG AN DET
 
Jumping®Fitness

Jumping®Fitness

JUMPING® Fitness är en rolig, effektiv och skonsam träningsform på studsmattor. Gruppträningspassen körs till tempot av pulserande musik under ledning av utbildade och diplomerade JUMPING® instruktörer. Konceptet grundades 2001 och körs över hela världen. De senaste åren har träningsformen fullkomligt exploderat i Europa. Sedan 2014 finns JUMPING® Fitness i Sverige!

  • Läs mer...
    JUMPING® passar alla åldrar, från nybörjaren till elitidrottaren. Oberoende av tidigare träningsvanor och form så är det effektivt och ger snabba resultat; Du förbättrar märkbart din kondition, ökar din styrka, balans, flexibilitet och stärker benstomme och leder. Det är skonsamt för knä, höft och rygg. Mattan tar upp 70% av stötarna. Kan du inte springa p.g.a. t.ex. en knäskada så kommer du högst troligt kunna träna JUMPING®. Likaså om du har fotleds-, höft- eller ryggproblem. JUMPING® är tre gånger så effektivt som jogging. Det beror på de konstanta variationerna i gravitation, där fler än 400 muskler spänns och slappnar av samtidigt. Det är fler än i de flesta konditionssporter. JUMPING® är ett fantastiskt komplement till löpträning. Ger ökad spänst och ett starkare och effektivare löpsteg. Vad sägs om 6-10 minuter bättre tid på milen? JUMPING® sätter igång lymfsystemets livsviktiga cirkulation vilket både skyddar mot sjukdomar och stärker kroppens immunförsvar. Ett JUMPING® pass förbränner 600-1000 kalorier. Utöver detta ger träningsformen mängder av andra positiva hälsoeffekter, glädje och endorfinkickar. Det är beroendeframkallande. Välkommen att prova, det är helt kostnadsfritt!

Styrka bas

Styrka bas

Fokus på ren styrka genom bas övningarna benböj bänkpress och benböj.
Bli stark med oss !!!

Spinning®

Spinning®

Som grundare av inomhuscykling så är Spinning® det koncept som är det mest omfattande och allmänt mest erkända programmet gällande inomhuscykling över hela världen. Under mer än 25 år i branschen har över 250 000 instruktörer utbildats och konceptet finns representerat i över 80 länder. Högkvalitativ utrustning, ett omfattande utbildningsprogram och möjligheten att delta i globala event har bidragit till en kontinuerlig utveckling av konceptet. Genom detta kan vi säkerställa att varje deltagare på ett pass i Spinning® känner sig stärkt i tron att kunna uppnå just sina träningsmål på sina egna villkor – i en träningsmiljö som upplevs som något utöver det vanliga!

Gymstick Original

Gymstick Original är träningsverktyget för funktionella övningar. Träning med Gymstick Original påminner om viktträning, men utmanar dessutom hela kroppen tack vare resistensen från gummibanden. Med Gymstick Original får du effektiv träning för hela kroppen och förbättrar din balans, kroppshållning, koordination, muskelstyrka och uthållighet. Gymstick Original finns i fem olika motståndsnivåer från 1-30 kg. Perfekt för alla åldrar och nivåer, från barn till seniorer, från rehabiliterande användare till professionella idrottare, från nybörjare till proffs.

Styrka

Styrka

Söker du enkel och effektiv muskelträning för kroppens större muskler, svaret heter FortGjort Styrka. Du använder din egen kropp som främsta redskap, vissa övningar kan utföras med gummiband och hantlar. Övningarna upprepas många gånger vilket ger bra flås (det tar vi inget extra för). Du kommer att känna dig härligt stark i hela kroppen efter passet!

Redskap:
– Steplåda
– Matta
Du väljer:
– Hantel eller Viktplatta
– Gummiband
Mix Pass

Mix Pass

Fartfyllt roligt givande pass som ger dig både flås och pump varje gång . Vi jobbar både med vikt stänger 3D mattor egen kroppsvikt extubeband pilatesboll spinningcykel .. här mixar vi  verkligen och har super kul tillsammans i 60 minuter.

STEP STYRKA

STEP STYRKA

Här får du mycket träning på kort tid. FortGjort Step Styrka bjuder på effektiv intervallträning som ger både styrka och kondition. Enkla och roliga steg på en steplåda varvas med styrkeövningar med fokus på ben och säte. Längtar du efter starkare ben, rumpa och bättre flås, här har du din grej.

Håll dig i form som senior

Håll dig i form som senior

Äntligen kommer vi igång igen! 
2 ggr i veckan har ni möjlighet att tillsammans träna i grupp vi fokuserar på styrka och balans och de viktigaste att de ska vara kul att träffas och göra aktiviteter tillsammans.
Boka i Wondr.

 

BODYPUMP®

BODYPUMP®

BODYPUMP® är för dig som vill bli stark och vältränad – fort! Från världsledande Les Mills kommer den omåttligt populära konceptklassen BODYPUMP®. Här tränar du igenom alla kroppens delar med hjälp av skivstång och viktplattor till passande musik med hjälp av en inspirerande instruktör. BODYPUMP® gör det enkelt att träna styrketräning och de effektiva övningarna gör att du snabbt märker resultat.
Transformera din kropp med den beprövade formeln: THE REP Effect™ som är ett genombrott i styrketräningen. Med fokus på låga viktbelastningar och höga repetitioner kommer du att bränna fett och energi, få styrka och snabbt producera tonade muskler.
BODYPUMP® är en klassiker som är älskad av miljoner över hela världen.
Klassen finns i olika format: 30, 45 och 60. Liksom alla Les Mills program, släpps var tredje månad ny musik och koreografi.

P.E One

Prova på ett nytt sätt att träna och upplev kraften i 3D funktionell träning!
PEOne kommer sätta din kropp i rörelse precis som vi rör oss i vardagen och i våra sporter. Mattan vi använder oss av ger dig tydliga mål för vad just din egna kropp vill och behöver utvecklas inom. Genom guidning av siffror och riktningar på mattan kommer du involvera hela din kropp i nya variationer på gamla övningar som tex utfall, lyft, pressar, rotationer och hopp. Funktionellt, högintensivt, energifyllt, roligt och enkelt – utan en koreografi som behöver läras in.
I PEOne – 3D gruppträning jobbar varje individ efter egna förutsättningar och egen takt. Du följer instruktionerna om vilka siffror och riktningar på mattan du ska röra dig i , vilket gör det väldigt enkelt och roligt. Därför passar det dig som nybörjare till van motionär eller som ungdom till senior. PEOne är för dig som vill träna din kropp på bästa sätt och ha en hög förbränning på ett energigivande pass på 45 minuter.
Vi använder oss av viktplattor och Procedos-mattan som innehåller 9 siffror. Genom guidning av siffror och riktningar på mattan kommer du involvera hela din kropp i nya variationer av vanliga övningar såsom knäböj, utfall, pressar m.m.
Super kul träningsform!

Kontakta oss

ALSTERMO

Öppettider

DYGNET RUNT
ALLA DAGAR

LENHOVDA

Öppettider

VARDAGAR 05-22
LÖR-SÖN 07-21

Telefon: 076-3056677

SMS:a eller maila så ringer jag upp när jag hinner.

e-post: lindasfitnesscenter@gmail.com

Lindas Fitnesscenter