Skip to content
WEIGHT TRAINER
WEIGHT TRAINER
WEIGHT TRAINER

MAKE A CHANGE WITH WEIGHT TRAINER NYHET!
GÅ NER I VIKT MED DIN PERSONLIGA TRÄNARE!

Nu har våra personliga tränare utbildat sig till Weight Trainers. Det innebär att de nu specialkompetens för dig som har målet att gå ner i vikt eller komma i form.

Vi har bestämt oss för att leverera resultat till våra kunder. Därför har vi valt att arbeta med viktminskningsprogram som fungerar.

Som Weight Trainer licensierad personlig tränare kan du vara säker på att vi har den utbildning och kunskap som behövs för att coacha dig till framgångsrika resultat.

Tillsammans med en PT (personlig tränare) får du verktygen du behöver för att nå ditt mål. Enkelt. Effektivt. Med ett långsiktigt resultat.

Vi har fyra delar i våra program: TÄNK! NJUT! ÄT! TRÄNA!

Du har egen PT (personlig tränare) som följer dig hela vägen till målet. Vi arbetar med små grupper där du kommer att få inspiration och gemenskap. Tillsammans med din PT (personliga tränare)  kommer du garantera att nå dina resultat.

Under Weight Trainer-programmet träffar du din PT regelbundet, samtidigt som du skapar förutsättningar att behålla din nya livsstil i framtiden, genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor.

Weight Trainer portalen
Är en digital portal där hittar massor av spännande verktyg.

Just nu! Premiär-erbjudande!
Just nu ingår Weight Trainer när du bokar personlig träning, 10 eller 24 gånger.

WEIGHT TRAINER

Weight Trainer Viktminska med PT!

Kickstarta med Weight Trainer!

Tillsammans med en personlig tränare får du verktygen att nå ditt mål.
Enkelt och effektivt för ett långsiktigt resultat! Under Weight Trainer-programmet träffar du din coach regelbundet, tränar i ”smallgroup” två gånger per vecka och skapar förutsättningar att behålla din nya livsstil i framtiden genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor.

Kontakta oss

ALSTERMO

Öppettider

DYGNET RUNT
ALLA DAGAR

LENHOVDA

Öppettider

VARDAGAR 05-22
LÖR-SÖN 07-21

Telefon: 076-3056677

SMS:a eller maila så ringer jag upp när jag hinner.

e-post: lindasfitnesscenter@gmail.com

Lindas Fitnesscenter